KOLIKO VREMENSKI TRAJE VAŠ NASTUP?

Bend za svadbe - Trajanje nastupa

Najčešće nastupi na svadbama traju okvirno oko 7-8 sati. Bendovi uglavnom dodatne sate naplaćuju od 300-1000 € po započetom satu.

Mi dodatne sate ne naplaćujemo, jer smatramo da u Vašem najradosnijem danu sklapanja braka sa voljenom osobom, nije u redu da razmišljate da li će bend svirati više od dogovorene satnice, da li je pametno izdvojiti još novca za produžetak itd.

Takođe, veoma je bitno precizirati i pauze. Imajte na umu da je trenutno trend kod modernih bendova, naročito u Beogradu, da prave dve pauze od po 45 minuta. Jednu od tih pauza tokom fotografisanja i jednu tokom mladenačke torte. Ukoliko niste angažovali još neki sastav za iznošenje torte – u problemu ste! Uglavnom su to bili trubači, koji trenutno nisu aktuelni, a umesto njih su trend postali nastupi DJ-a sa nekim instrumentom. Najčešće su to saksofon, truba ili violina

Smatramo da se velike pauze negativno održavaju na atmosferu i tok događaja, stoga CHEGI & Braća Bluz Bend u toku nastpa prave samo jednu pauzu tokom fotografisanja, koja traje oko 15 minuta. U tom kratkom periodu se pušta muzički miks koji se kreira u konsultaciji sa klijentima.

Za doček zvanica preporučujemo nastup DJ+VIOLINA+SAKSOFON koji je oduševio sve koji su prisustvovali nekoj od naših svirki. Ovaj nastup je uvodnog tipa, traje između 15 i 30 minuta, izvode se obrade domaćih i svetskih hitova i na pravi način priprema nastup orkestra.

Za tortu preporučujemo nastup DJ+SAKSOFON koji je zaista pravi spektakl propraćen svetlom i atraktivnim izvođenjem programa.

NAPOMENA: Oba koncepta su deo stalnog nastupa CHEGI & Braća Bluz Benda!