vrste muzičkog programa

Vrste muzičkog programa CHEGI Bend za svadbe

CHEGI & Braća Bluz Bend godišnje sviraju bukvalno 0 svirki koje nisu programske. To podrazumeva da se program kreira po Vašem ukusu i izboru. Ukoliko želite da ispunite nečije želje, da neko od prijatelja otpeva neku pesmu ili nešto slično, samo Vi to možete dozvoliti, a dobar bend Vam garantuje izuzetan provod. ]

 

Ukoliko ste se upustili u organizaciju svadbe, venčanja, rođendana, korporativne proslave ili bilo koje druge vrste event-a, doćićete do trenutka odluke oko vrste muzičkog programa.

Postoje 3 izbora: “program”, “poluprogram” ili “opcija sa poručivanjem”. Ukratko ćete dobiti pojašnjavanje svake od navedenih opcija, kao i prednosti i mane nekih od njih:

1. PROGRAM – podrazumeva da bend izvodi program koji je unapred dogovoren sa Vama, odnosno da ceo tok dešavanje ide putem koji ste Vi želeli, bez nepriličnih pesama koje naručuju gosti, najavljivanja i pozdrava, pada atmosfere ili bilo koje druge vrste ometanja koje mogu postojati u drugim opcijama.

Ovo je idealan izbor ako želite da stvar držite pod kontrolom i organizujete zasigurno veselu svadbu, rođendan, korporativnu proslavu… Bend koji birate mora da ima iskustva u ovakvim dešavanjima, širok repertoar raznih žanrova da bi mogao da pokrije celovečernji program i da nakon toga svi gosti budu zadovoljni, samim tim i organizatori, a da je tokom celog dešavanja bilo nečega za svakog od njih.

Ovakav koncept je nešto skuplji od naredna dva, ali najsigurniji. Takođe podrazumeva da bend poseduje profesionalnu zvučnu opremu, rasvetu, instrumente i druge propratne detalje, što često nije slučaj kod bendova koji nisu provereni i koji ne mogu da ispune programska očekivanja mladenaca/organizatora. 

Preporučujemo ovaj koncept jer je on idealan ako želite da u potpunosti kontrolišete atmosferu.

2. POLUPROGRAM – podrazmeva da bend svira prvih nekoliko sati program koji ste se dogovorili, a da se nakon njega pređe na opciiju sa poručivanjem.

Ovaj izbor je jeftiniji od celovečernjeg programa, ali isto tako nosi rizike kao i opcija sa poručivanjem. 

3. OPCIJA SA PORUČIVANJEM – podrazumeva da bend ispunjava želje Vašim gostima koje se objavljuju preko razglasa, a pesme se naplaćuju.

Ova opcija je najjeftinija, ali i ima najviše mana, jer je moguće da program bude pun neprekladnih pesama, atmosferom bez kontinuiteta koja je istrzana naglim prelascima iz brzih u spore pesme, gosti su često nezadovoljni, a neki su i naporni, jer zahtevaju da muzika dođe do njihovog stola, zahtevaju pesme koje samo oni znaju itd.