o  nama – Muzika za svadbe

– Kako smo izgradili ovakvu reputaciju?

– Samo NAJBOLJE je dovoljno dobro!

energija KVALITET ISKUSTVO profesionalnost

CHEGI & Braća Bluz Bend je sastavljen od vrhunskog tima muzičara gde je svaka pozicija u orkestru izglačana do savršenstva, bilo da je reč o pevačkoj, ritam ili solo sekciji.

U našem bendu vlada pozitivna energija, prefinjen ukus, nesebično zalaganje da klijentima napravimo žurke koje se prepričavaju već godinama. Za nas nema lepše stvari nego kada nam neko javi kako mu je neko pričao o nekom bendu koji svira neverovatno, ne znajući da nas taj neko poznaje…

Svaki segment nastupa je osmišljen, bilo da je reč o stajlingu, repertoaru, koreografiji, show programu itd., a naše zalaganje je nesebično i bez rezerve.

Jedinstveni smo po tome što pored pevača i pevačice svako u bendu peva deo repertoara, tako da je program veoma raznovrstan i zanimljiv.

“Naš cilj je da Vaše venčanje učinimo magičnim. Da Vas i Vaše goste zabavimo atrkativnim show programom i da se o tom danu priča dugo vremena. To nam je do sada bila najbolja preporuka.”

Program koji se pravi za nastup nije određen samo ukusom benda, već zavisi od samih želja klijenata, da li preferiraju stranupoprocknarodnu ili starogradsku muziku. Kada nastupamo kao bend za svadbe, gde je najčešće struktura gostiju šarenolika, naša preporuka je da se sviraju svi žanrovi, a kada na licu mesta osetimo atmosferu, program ćemo prilagoditi tako da se napravi najbolja zabava, ali uvek u skladu sa vizijom koju smo prethodno zajedno definisali.

naš Tim

O svakom po nešto…

STEFAN CHEGI
vokal

Frontmen benda, zvezda Pop-Rock scene. Doktorant kompozicije na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu. 

ŽELJKO
harmonika / vokal

Osnivač benda. Dva albuma izdata za PGP-RTS. Diplomirani inženjer elektrotehnike.

DUSHAN CHEGI
klavijature / harmonika / vokal

Šampion sveta u sviranju klasične i varijete harmonike, Portugal 2016. Dobitnik presižne nagrade EXIT fondacije za doprinos kulturi i uzor mladim generacijama.

MARINA
vokal

Diplomirala pevanje na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Stalni član sastava od 2016. godine.

JOSIP
bass gitara / vokal

Jedan od najboljih mladih basista. Poznavalac svih stilova, preferira nešto “tvrđi” zvuk.

NEŠO
električna gitara / vokal

Vrhunski gitarista koji je sarađivao sa velikim brojem zvezda u zemlji. Zanimljiva stvar je da je snimio sve gitarske deonice na pesmi “Molitva” koja je Srbiji donela pobedu na Evroviziji.

BOKELA
bubanj

Bubnjar poznat na klupskoj i koncertnoj sceni Srbije. Sarađivao je sa Željkom Samardžićem dugi niz godina, takođe veliki poznavalac produkcije zvuka.

GEORGIJE
saksofon / vokal

Diplomirani etnomuzikolog na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu. Ljubitelj modernog house zvuka, ali i lepe narodne muzike.

STAŠA
violina / vokal

Magistar violine na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu. Član benda od aprila 2018.

ALEKSANDAR
truba

Magistar trube. Veoma iskusan poznavalac raznih muzičkih stilova od funk-a do lepe narodne muzike.

Dr Velizara Kosanovića 56a/28, 11000 Beograd

Srbija